tag:blogger.com,1999:blog-1458608931003147481.post5790857826440093401..comments2024-01-28T11:16:16.659+01:00Comments on PIVNÍ PARTYZÁN: FENOMÉN LOBEČ, ANEB JAK JSME VAŘILI GRUITPivní Partyzánhttp://www.blogger.com/profile/10360161279299544952noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1458608931003147481.post-19955448443475751332016-10-31T10:34:47.996+01:002016-10-31T10:34:47.996+01:00Ahoj Rostíku, moc děkuji za reakci i za pochvalu, ...Ahoj Rostíku, moc děkuji za reakci i za pochvalu, jsem rád, že Ti chutnalo, my s Tomášem zase určitě něco vymyslíme. ;)Pivní Partyzánhttps://www.blogger.com/profile/10360161279299544952noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1458608931003147481.post-75604797394293201492016-10-13T15:15:49.998+02:002016-10-13T15:15:49.998+02:00Rosťa: Zdar Partyzáne. Mě Gruit chutnal a po jeho ...Rosťa: Zdar Partyzáne. Mě Gruit chutnal a po jeho pěti sudech se u nás jen zaprášilo. Měl jsem jich objednat víc, páč Lobeř jej aktuálně již nenabízí. Měl jsem jen půllitr, tedy o temnotě středověku jsem se druhý den nedozvěděl nic. V chuti jsem občas vnímal příjemně hašlerkový nádech. Myslím, že marketingově by tato záležitost šla uchopit jako řada moderních středoevropských Gruitů, která bude představovat různé byliny (bylinu) doplňující chmel, tedy jakési single herb, či jednu bylinu ponechat ve směsi mírně dominovat (dominance herb). Držím palce, jste s Tomem šikovní pivní alchymisté v tom nejlepším slova smyslu! Dej Bůh štěstí!Anonymousnoreply@blogger.com